Tilmeld køber til vores køberkartotek

Kontakt oplysninger

Navn
Telefon
 
E-mail

Kommune, postnr. eller postdistrikt

(f.eks. Gentofte, 2900 eller Hellerup)
Dine valg

Boligtype

Evt. vejnavn

Pris og areal

Prisleje (hele kroner)
Boligareal m2
-
Antal værelser
-
Grundareal m2
-
Fritekstsøgning - f.eks. "havudsigt"
Beskriv kundens situation og boligønsker
OBS: Teksten her kan ses af køber selv.
Tilmeld

Sådan fungerer køberkartoteket

Når du tilmelder dig RobinHus Køberkartotek får du besked via e-mail, så snart der kommer en bolig til salg, der matcher de boligønsker, som du har indtastet ved tilmeldingen.

Vi holder dig også opdateret på udviklingen på markedet, og giver dig derfor besked, når en matchende bolig sættes ned i pris, holder Åbent Hus eller får nye fotos. Din registrering i vores køberkartotek er helt uforpligtende, og du kan naturligvis framelde dig igen på et hvilket som helst tidspunkt.

VIP køberkartotek - Få besked FØR boligen kommer på nettet

Hvis du er aktivt boligsøgende og gerne vil have besked om nye boliger, der endnu ikke er lagt på internettet, bør du tilmelde dig vores VIP Køberkartotek. Når vores mæglere får en ny sag til salg starter de nemlig altid med at kigge i VIP Køberkartoteket for at se, om vi allerede har en eller flere købere til ejendommen.

De købere bliver så kontaktet direkte af ejendomsmægleren per telefon eller e-mail og får ofte mulighed for at besigtige huset eller lejligheden INDEN den lægges på nettet. Tilmelder du dig VIP Køberkartoteket kommer du altså foran i køen, når populære ejendomme kommer til salg.

I praksis skal du blot - ud over at udfylde de sædvanlige søgefelter - beskrive dine nærmere ønsker til en ny bolig i en kort tekst. Det gør det nemmere for ejendomsmægleren at vurdere om en konkret ny bolig kunne have din interesse.